The hardest things in life is having words in your heart that you can't utter.

Wednesday, 27 February 2013

muzium negeri sabah



♥♥♥ YOU'RE THE REASON FOR MY SMILE ♥♥♥





"you must never forget who was there for you when no one else was"
thank you for always being there for me even when you're far away from me :)



"my heart is and always will be yours" InsyaAllah :)




ok entry kale ne pasal "meeting" kitaorang harini... i mean my boifie n i... hehe.. well mcm besa la kn.. intro untuk setiap entry mesti xda kaitan dengan apa content dalam entry ne.. if ada pun , sikit jerr kaitan nyerr hehe... but, like i care kn

harini seperti date2 sebelum nya , lunch kami "SuShi KiNg"... hehe.. mcm cuak da kn dengar asyik2 sushi... n dy pn terpaksa jga ikut kehendak gf nya ne hehe... then kami jalan2 d centre point , which is a bored place sebab kami asyik2 pegi sana... haha.. banyak jak shopping mall tempat lain, ntah kenapa kami asyik pegi sana.. automatic orang cakap.. pegi kk jak mesti pegi cp tanpa di rancang.. if ada rancangan nak pegi mana baru la kami pegi shopping mall lain hehe... then, sy pun terjatuh cinta dengan satu benda ne...



tadaaa~ ne la benda nyaa hehe... jatuh cinta pandang pertama taw hihi... kesian c bf, terpaksa melayan karenah i.. huhu.. btw thanx bf.. :) hihi... lepas 2, dalam jam2 macam 2, kami suda jadi orang gila kat cp 2, round punya round tanpa hala tuju sampai penat haha... then kami give up kami pun keluar dari cp 2... nak balik awal lg, baru jam2, cewah awal.. hehe.. then kami pun pegi observation tower dekat bukit bendera kot.. haha aku pun xtaw apa nama tempat 2.. yala aku ne bukan engat jalan pun if baru pertama kali pegi.. oppss telepas pula.. bukan pertama kali ok tpi kedua kali haha.. yala, jarang kesian aku ne bejalan d kk ne.. kena kurung seja d ruma hahaa..

then ! lepas dr observation tower, best kt sana tempat nya romantik gitu, tapi panas dong.. mati kita hangus.. haha... kami pun jalan2 lagi tanpa hala tuju di atas jalan raya.. mula2 nak try masuk istana, rupanya bukan sembarangan orang bole masuk, perasan orang ternama lagi kami ah ada hati maw masuk sana haha.. cerita punya cerita, tiba2 tpkir nak pegi muzium, yala da lama da x pegi tempat2 bsejarah ne.. kononnya haha.. then kami pun pegi la muzium sabah.. 1 word i to describe the UNEXPECTED PLAN. which is AWESOME ! haha




some of our pictures la ne konon nyaa hehe :)






















ok bye ! haha mcm byk pla kn gmbr2 ne... xpala kn.. maigad esok aku maw p tawau suda.. for 3 days, n aku belum packing 1 apa pun lg.. matai na matai... haha ok la.. chow dlu...





0 comments: